Awoert Caroline

Caroline Gennez, over het project van de kandidaat tegen wie ze in Antwerpen alvast verloor:

…dat eerder “kleiner” links is, communistisch geïnspireerd…

Ik denk dat ze bedoelt “nóg kleiner links”. En wat is er met dat stigmatiseren? Eikes.

Welbesteekt, neh. Want ik heb het niet zo voor mevrouw Gennez. Om totaal irrationele redenen, jawel.

5 reacties op “Awoert Caroline”

  1. Niet slim van SPA. Ze hebben al rake klappen gekregen bij de vorige verkiezingen, en gaan nu nog een beetje hun interne ruzies voor de media uitvechten. Misschien even te rade gaan bij Open VLD. Die hebben al ervaring met deze problematiek…

  2. Damned if you do, damned if you don’t. Anders was het geweest van Awoert! dictatoriale neigingen! patricratie! geen inspraak van de basis!

    Wat wél waar is natuurlijk, is dat het bijzonder onverstandig is van Gennez om op zo’n akelig hautaine manier geringschattend te doen over een legitieme tegenkandidaat.

    Ik voel zo aan mijn water dat ze nog wel een zéér hard zou kunnen opkijken, mevrouw Gennez.

  3. Ik kan onmogelijk de andere kandidaat steunen, niet omdat hij een communist zou zijn (dat geloof ik niet) maar omdat hij zijn mensen zoekt op basis van protest tegen het Generatiepact. En al was is het generatiepact geen cadeau, het is was bittere noodzaak. En het is spijtig dat men de vakbondsmensen doet geloven dat het een slecht pact is. Een beetje demagogisch. Maar Michel, zo kleinlinks zou ik de partij zelf niet durven noemen, anders. Al sta ik soms zelf aan de linkerkant van links.

Reacties zijn gesloten.