Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Feestje vanavond!

Kijk, kijk, ik had dat geeneens geschreven, besef ik net.

Er stond op mijn weblog al zo’n week of drie een teller aan de rechterkant:

(zelf gemaakt, die teller, ha, en ik weet niet wat het gaat geven als de tijd verstreken is, ik vermoed negatieve getallen, het zou ook kunnen ontploffen, maar soit)

Welaan dus: die teller telt af naar het begin van het Gentblogtfeestje vanavond. In de Cocteau, in de Jan Palfijnstraat nummer 17 in 9000 Gent. Vanaf 21u30. Gratis! van inkom, en boeiend! gezelschap, en leutig! van muziek, en alles, en alles.

Mijn meesterplan is, zoals meestal in dergelijke gevallen, dat ik ga zuipen tot ik bloed spui.

Meestal houd ik me daar niet aan. Maar de intentie is er toch. Spektakel gegarandeerd!

15 reacties

 1. Wie is eigenlijk de dj van dienst?

 2. De DJ heet Geert. Tot 3 uur. En daarna is het wie het dichtst bij de platendraaier staat, denk ik. 😀

 3. hela, diejen teller telt af naar 20.30u! 🙂

 4. @ Guy, dat is de tijd die je nodig hebt om een douche te pakken, kleren te kiezen, scheren/make-up en te vertrekken

 5. Dag Michel,
  Als ik straks niet in slaap val in mijne zetel kom ik nog een glas drinken. Misschien Jan ook, die gezeg heeft dat ge’t zeker moet laten weten als het bloed begint te vloeien want dat hij daar komt naar kijken. ’t Is dat lang geleden is.

 6. Ik ga proberen om even binnen te springen vanavond. Het hangt ervan af wanneer Bart thuis is, en vooraleer ge dan een opmerking maakt over het ‘overdressed’ zijn: ik moet nog naar het dessertenbuffet van een trouwfeest daarna.

 7. Whow, timelaps! We zijn één dag, één uur en één minuut verloren!

  (en dat net voor het weekend :-#)

 8. Ontploffen was wijzer geweest.

 9. Ik heb het teruggevonden! Joannes Vandermeulen en Kris Vanstappen van Integration by Desig -!
  21 juni 1989
  Hoe alle levens met elkaar verbonden zijn, we doen het beter dat de scenarioschrijvers van Lost!

 10. Inscannen! Inscannen!

 11. Oooh, lieve, ik wil ook wel een kopietje 🙂

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑