14 reacties op “Gratis Phentermine”

  1. Bloggen op uw typemachine, goed en wel, maar om comments te plaatsen daarmee zult ge toch heel vernieuwend uit de hoek moeten komen.

  2. Ik voel vanalles maar weet niet hoe het over te brengen.

    Iemand vroeg mij net wat ik aan het doen was, en ik antwoordde dit: “Ik weet het niet, het raakt mij wat Michel allemaal schrijft, maar ik weet niet wat ik ermee moet doen!”

    Zot worden, ik ken het gevoel.

  3. wat ik mij afvraag, Michel: hoe stellen je vingerspieren het? Ik herinner me nog goed dat je behoorlijk soms wat kracht op die beesten moest zetten om letters op papier te krijgen. Indertijd zwaar gezwoegd voor de m, de p, de a en de q

  4. Qua zintuiglijke ervaring is het blijkbaar vooral het geluid dat je pakt. Maar zijn hier nog mensen die net zoals ik bij het lezen van deze typeposts voortdurend de geur van het lint ruiken?

  5. O ja, ik kon op twee typemachines werken toen ik klein was en die hadden elk een specifieke geur. De ene had een harde plastic case en de machine deed me echt aan stoffig bureauwerk denken als ik de machine uit de case haalde.
    De andere had een case die met een soort leder bedekt was en die rook zàlig. Na het werk moest de machine ook telkens weer terug in de case en terug op zijn plaats gezet worden van mijn ouders. Ach, waar is de tijd dat ik met die machine aan het zeulen was alsof het een portable was.

  6. Sponzen Ridder: ik weet niet of je bij haar gaat lezen, maar Ishku.be heeft onlangs handgeschreven blogposts gedaan. In schoonschrift dan nog wel! ‘k Vond het wel een leuk idee…

Reacties zijn gesloten.