Er is geen gerechtigheid

Koen Dewulf, Bart Cannaerts, Uwamungu Cornelis, Vitalski, Han Solo, Roel Steeno en Joost Van Hyfte.

Uh huh. Een wereld waar al dié mensen wél en pakweg Ter Bescherming van de Jeugd niét geselecteerd wordt voor Humo’s Comedy Cup, is een wereld waar iets loos mee is. En dan wil ik het geeneens hebben over Henk, om niet voor partijdigaard verweten te worden.

En dat ze niet afkomen met “die zeven hebben de media-aandacht nog nodig en andere niet meer”, ik bedoel maar: huh?

Nee. Kak, maat. Serieus. Ik zou daar niet zo sportief in blijven, ik.

16 reacties op “Er is geen gerechtigheid”

  1. Ik heb veel twijfels en vragen bij deze selectie maar ik kan alleen maar succes wensen aan mijn vrienden. En voor de rest niets want hoe meer we er over discussieren hoe meer HUMO aandacht krijgt en dat verdienen ze niet.

  2. Dat Bart en Joost daartussen staan is volgens mij meer dan rechtvaardig. Wat Vitalski daar staat te doen ontgaat mij volledig en van Uwamungu moet ik eerlijk gezegd nog een stuk zien van 15 minuten lang dat continu enig niveau haalt – toegegeven, langzaam komt die er wel maar al in een “finale” ? (ik gebruik het woord lichtjes omwille van Den Humoradio).

    En afgaande op de dingen die ik ervan gezien heb horen zowel Henk als TBJ zeker in dit lijstje thuis.

    Humo eh.. De Pop-Poll van vorig/dit jaar qua lijst van “grappigste mensen” verklaarde echter al veel. Geen Agnew of dergelijke te bekennen. Zucht.

  3. Als al die frusto’s eens verder zouden kijken dan hun eigen neushaar, zou er misschien ooit nog eens iets spannend kunnen gebeuren in het o zo kleine comedy-wereldje.

  4. Ik stond er , ‘t was de maxx, ik heb het goed gedaan en van genoten ….met volle teugen !
    EAT YOUR HEART OUT !!!!
    en ja …ook Tim en Dries waren er …en ja
    ook zij zagen dat het goed was

    weest gegroet Michel

    Joost Van Hyfte

  5. Ik vind het een wat lullige discussie. Over wat goede muziek is, valt niet te discussiëren. Over wat goede comedy is ook niet volgens mij.

    Overigens heb ik Mungu al wel langer dan een kwartier zien grappig zijn en vind ik dat ook Vitalski terecht bij de nominaties stond.

Reacties zijn gesloten.