Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Install

‘t Begint gemakkelijk:

Ubinstall01

…maar dan begint het installeren, en dat duurt precies een eeeeeuwigheid:

Ubinstall02

Ik ben eens benieuwd wat het gaat geven.

7 reacties

 1. 39 minuten een eeuwigheid?

  Verwend nest!

 2. Zwijgt. Twee uur later en hij is nog altijd op “25 minuten” van het einde. Microsoft heeft geen monopolie op Gates-minuten.

 3. ja … bij mij was’t zelfde. Ik heb het proberen te onderbreken, en toen was mijn systeem echt kapot. Dus gewoon 7.10 helemaal geinstalleerd (gelukkig had ik backup).

 4. awel ik ook al geinstalleerd op mijn tweede laptop en dat ging zonder problemen en vrij vlot en snel hoor… ligt aan jullie config denkek 😉

 5. tiens, ik heb het ook op 2 verschillende pc’s geinstalleerd, beide als upgrade en zonder problemen.
  overigens ook op een oude pc voor m’n zus, en ook daar, geen probleem en relatief snel, maar dat was wel van een iso image

 6. Tiens. Zelf weinig of geen problemen gehad met upgrades.

  Wel met een volledige installatie eigenlijk. Tjah, ik heb zo de indruk dat ze bij Canonical inderdaad wel een paar steken hebben laten vallen.

 7. Het Nederlandstalige ubuntu-forum (http://forum.ubuntu-nl.org) raadt meestal aan om bij een upgrade toch te vertrekken van een clean install. Ik los dat op door mijn /home-map op een afzonderlijke partitie te zetten. Bij een nieuwe install kan ik die daar dan telkens weer aankoppelen en ben ik mijn oude gegevens niet kwijt.

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑