Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Reclame

Dienstmededeling.

Er staat op dit weblog reclame. Ik heb daar niet echt zo’n nood aan, en ik ben daar in principe niet zo voor. Het is dan ook nog eens opvallende reclame, vaak. Met beeldjes, soms bewegend. Soms zelfs filmpjes en een enkele keer kan er warempel geluid uit komen. Daar bent eigenlijk u niet echt mee gediend, veronderstel ik—maar wellicht kijkt u er al lang niet meer naar.

Hoedanook en voor de goede orde: het geld dat dit me opbrengt, wordt integraal en rechtstreeks op de rekening van Gentblogt gestort.

Voor de zekerheid, al was dat ongetwijfeld wel duidelijk en ligt niemand er echt van wakker: ik trek mij niet echt iets aan van wat de reclame zegt, ik ben ook niet van plan om iemand te weigeren (of het zou pakweg een extreemrechtse, ik zeg maar, politieke partij moeten zijn) en ik laat me niet afkopen: als ik mijn gedacht wil zeggen, dan zal ik mijn gedacht zeggen. Als ik daardoor adverteerders zou verliezen, hey, so be it.

Dat wil aan de andere kant wel niet zeggen dat ik me niet voor commerciële karren laat spannen, verre van: al wie mij dingen ter evaluatie wil sturen is bijzonder welgekomen, en dan schrijf ik daar met veel graagte mijn gedacht over. Dat ge’t maar weet—zo’n Nikon D3 zou ik dus zeker niet afslaan.

16 reacties

 1. Ze vallen me over het algemeen niet eens op, die reclames.

 2. Brengt dat eigenlijk veel op, die reclame? Of is dat bedrag dat je kan storten redelijk verwaarloosbaar?

 3. ja, dat vraag ik me ook af.

  grapje 🙂

  sorry

 4. Niet genoeg om met de redactie van Gentblogt eens een week naar de Seychellen te gaan. Spijtig!

 5. wat brengt dat eigenlijk op, zo reclame?

 6. Reclame voor één of ander homeopathisch product is allicht ook niet welkom ?

 7. Wel, eigenlijk: neen. En ook geen bachbloesems of hard drugs.

  Men moet de grens érgens trekken.

 8. Hoe geraak je aan zo’n reclame ? Ik zie nergens een link staan naar de ‘leverancier’.

 9. Bij mij geen reclame. Maar ik vind het wel geweldig dat je er uitleg bij geeft. Zo vind ik het veel minder erg om hier bij jou reclame tegen te komen. Merci. En: respect.

 10. Een beetje bizar wel, zo’n “waarom / daarom” zonder reclame …

 11. Ik zie ze niet, hoor, die reclame.

 12. Kijk! Bij Cegeka heeft er iemand hetzelfde handschrift. http://blog.cegeka.be/2012/07/waarom/

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑