Reclame

Dienstmededeling.

Er staat op dit weblog reclame. Ik heb daar niet echt zo’n nood aan, en ik ben daar in principe niet zo voor. Het is dan ook nog eens opvallende reclame, vaak. Met beeldjes, soms bewegend. Soms zelfs filmpjes en een enkele keer kan er warempel geluid uit komen. Daar bent eigenlijk u niet echt mee gediend, veronderstel ik—maar wellicht kijkt u er al lang niet meer naar.

Hoedanook en voor de goede orde: het geld dat dit me opbrengt, wordt integraal en rechtstreeks op de rekening van Gentblogt gestort.

Voor de zekerheid, al was dat ongetwijfeld wel duidelijk en ligt niemand er echt van wakker: ik trek mij niet echt iets aan van wat de reclame zegt, ik ben ook niet van plan om iemand te weigeren (of het zou pakweg een extreemrechtse, ik zeg maar, politieke partij moeten zijn) en ik laat me niet afkopen: als ik mijn gedacht wil zeggen, dan zal ik mijn gedacht zeggen. Als ik daardoor adverteerders zou verliezen, hey, so be it.

Dat wil aan de andere kant wel niet zeggen dat ik me niet voor commerciële karren laat spannen, verre van: al wie mij dingen ter evaluatie wil sturen is bijzonder welgekomen, en dan schrijf ik daar met veel graagte mijn gedacht over. Dat ge’t maar weet—zo’n Nikon D3 zou ik dus zeker niet afslaan.

16 reacties op “Reclame”

Reacties zijn gesloten.