Actie-reactie

Ik heb niet liever dan allemaal opinies over vanalles. Iedereen, vermoed ik.

Het is één zaak om hele dagen gratuit uw opinie te geven over de dingen, dat is wijs. Halve redeneringen, slogans, diagnoses zonder of met halve oplossingen, een kwinkslag tussendoor, anderhalve manke vergelijking, en hopla gemakkelijk gescoord met iets dat eigenlijk niet zo de moeite waard is.

Het is een volledige andere zaak om hele dagen bij verschillende mensen te zitten en opinies te geven, en dat die opinies onderbouwd moeten zijn, en dat er moet nagedacht worden, en dat andere mensen u vertrouwen geven, en dat zij zich engageren op basis van die opinies.

Een heel weekend, twee volle dagen aan een stuk, dat ik geen enkele gefundeerde opinie moet hebben over de dingen: dat is een verademing, ge kunt het u niet inbeelden.

Elders over misschien hetzelfde

17.06.2012: Goed bed | 27.03.2012: En hoe was het nog, op het weekend met het werk? | 19.06.2008: Het weekend lonkt | 30.03.2008: Niets gedaan | 28.12.2007: Like assholes | 15.12.2007: Plannen! | 17.03.2006: Spartel

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.