Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Cadeaus kopen

Zou het nu al het moment zijn om naar cadeaus te zoeken op eBay? Of is dat pas na nieuwjaar?

In alle geval: ik ga op schattenjacht donderdag, met mijn broer (en dan nog eens apart speciaal voor dingen voor hem, al is dat niet moeilijk: gewoon naar de winkel, alles kopen dat ik voor mezelf zou willen, en hopla de kous is af).

Vroeger maakten wij thuis heelder lijsten op: wie zou wat krijgen. En dan moest daar om gegaan worden in de stad. Ik doe het al sinds een eeuwigheid veel beter: rondlopen en kopen, zonder plannen op voorhand.

Niets zo wijs als cadeaus gaan kopen. Of toch: cadeaus géven.

1 reactie

  1. Ik kan altijd iets doen met sokken. Hum.

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑