Dag vier zonder machine

Zonder scheermachine, that is.

Ik ben in totaal bijna twee weken ziek te bed geweest, en dan scheert een mens zich natuurlijk niet. En nu is het dus al zo lang geleden dat ik niet meer weet waar ik mijn scheerger├Ąt heb laten liggen.

En loop ik dus rond met een rattig baard-achtig-iets van iets meer dan een week. Maar ik mag geen nieuw toestel kopen van Sandra, want ik heb er vorig jaar al eens een nieuw gekocht en dan een week later mijn eigenlijk ding teruggevonden.

Oh man, miserie.

update yo yo yo YO czech it out! Mijn broer had voor nieuwjaar een nieuwe machine gekregen wegens zijn oude kapot, maar nu heeft mijn madam een nieuwe kop voor de oude machine van mijn broer gekocht, en dus ga ik morgen helemaal glabre kunnen workshop doen voor Fortis, en helemaal globre kunnen voor de vluchtelingen briefing meemaken, hoera!

Mijn madam is de beste.

Elders over misschien hetzelfde

28.02.2012: Mijn hart sloeg een paar slagen over | 06.03.2008: Die keer van DHL, vervolg | 17.01.2008: Een scheerbeurt later | 13.02.2006: Tsiekenuis-teevee

8 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.