Del.icio.us op 11 januari 2008

One Comment

  • ha legendarische aflevering van HIGNFY met Boris. Schitterende figuur die man. Of het ook een schitterende burgemeester van Londen zou zijn, da’s een ander paar mouwen. Alhoewel rooie Ken is ook een stevige figuur op z’n eigen, dus misschien moet je wel lichtjes getikt zijn voor die job :-)

    Op de best of dvd van HIGNFY staan er nog meer stukjes die de ether nooit gehaald hebben als ik mij niet vergis.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.