Lord of the Rings HD

Ik hou me al klaar. Onlangs heb ik nog heel mijn Extended Edition herbekeken, films én extras, maar één dezer komt de high definition-versie uit, en die ga ik, jazeker, helemaal opnieuw kopen en helemaal opnieuw herbekijken.

“When people [hear] about another Lord of the Rings set, they go, ‘Oh God, haven’t they done it all?'” says the DVD producer. “And then when you start to do the math, you go, ‘Did you ever see one deleted scene? Or one gag reel, or anything funny or interesting that’s kind of off the beaten path like that? You haven’t.’ And the reason is we’re saving it all. You’ve never seen the deleted scenes, which are legion. You’ve never seen the gag reels, which are huge.”

En ook: LotR is met zó enorm veel oog voor detail gemaakt, dat het een visueel orgasme belooft te zijn. Yum: klik voor detail, en bedenk dat het in het echt nog beter zal zijn.

Thumb1280x1280_2179228732_e19fca2033_o

Tja, en dan nog de televisie kopen, en alles. Tja.

Elders over misschien hetzelfde

22.10.2012: De grote weggeef | 03.05.2010: RIP Bo Hansson | 05.09.2008: Mijn volgende filmcamera is een Nikon D90 (-achtige) | 05.03.2006: Inkopen | 02.03.2006: Vandaag | 02.03.2006: DVD | 06.01.2006: Hoera!

6 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.