Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Lord of the Rings HD

Ik hou me al klaar. Onlangs heb ik nog heel mijn Extended Edition herbekeken, films én extras, maar één dezer komt de high definition-versie uit, en die ga ik, jazeker, helemaal opnieuw kopen en helemaal opnieuw herbekijken.

“When people [hear] about another Lord of the Rings set, they go, ‘Oh God, haven’t they done it all?'” says the DVD producer. “And then when you start to do the math, you go, ‘Did you ever see one deleted scene? Or one gag reel, or anything funny or interesting that’s kind of off the beaten path like that? You haven’t.’ And the reason is we’re saving it all. You’ve never seen the deleted scenes, which are legion. You’ve never seen the gag reels, which are huge.”

En ook: LotR is met zó enorm veel oog voor detail gemaakt, dat het een visueel orgasme belooft te zijn. Yum: klik voor detail, en bedenk dat het in het echt nog beter zal zijn.

Thumb1280x1280_2179228732_e19fca2033_o

Tja, en dan nog de televisie kopen, en alles. Tja.

6 reacties

  1. Of een bioscoop afhuren. De grootte van het scherm is ook belangrijk 😉

  2. Kan mij eerlijk gezegd niet schelen hoeveel detail deze nieuwe versie er weer aan gaat toevoegen, ik lig toch in slaap na een dik half uur. Zooooo’n saai filmpkes met steeds weer hetzelfde verhaaltje. 🙂 En jawel, ik meen dat. Boek noch films kunnen mij bekoren. En ik lees en kijk nochtans meer dan voldoende fantasy.

  3. ja lap, daar gaat mijn Telemeter 🙁

  4. Hebben ze die films van de eerste keer digitaal opgenomen? Vermoedelijk wel.

    Op welke resolutie wordt een digitale bioscoopfilm eigenlijk geprojecteerd?

  5. @ sponzenridder : In Kinepolis Brussel pompen ze wmv files van 1920 pixels breed door windows mediapayer. Zelf gezien op hun digitale projector toen ik als vip naar een digitale voorstelling van Star Wars 3 ging. Backstage rondleiding gekregen.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑