Robin “T-shirt” Wauters

Grin.

Tshirt

Verkeerd twittervenster open, en hopla maanden werk naar de knoppen.

update voor wie het allemaal niet zo volgt — een tijd geleden kregen een hoop mensen een t-shirt in de post. Op die t-shirt stond alleen een URL: http://twitter.com/t_shirt. Een zoveelste marketing-verhaal, dacht ik, van mensen die denken het mysterieus te spelen, maar die daarmee serieus op mijn zenuwen werkten. Enfin, ik was de enige blijkbaar, zowat iedereen die zo’n ding kreeg, speelde het spelletje mee door een duchtig over te schrijven (te filmen, zelfs). Om de zoveel tijd verscheen er eens iets op die twitter-account, en zo bleef het een beetje leven.

Nu net vraagt Michaƫl (@emich) waar Robin Wauters (@robinwauters) zit als je hem nodig hebt, en daarop reageert de twitter-account @t_shirt, in plaats van @robinwauters. Oops.

En zo is die kat uit haar zak. Nu nog weten waarom.

Nu Steven Feys nog.

Elders over misschien hetzelfde

29.09.2011: Wie niet leert uit de geschiedenis, is gedoemd om ze te herhalen | 04.03.2008: Song Chart Meme | 15.02.2008: Alladin was een kalf | 19.01.2008: Ogen | 14.01.2008: I can has rezearch papar? | 19.12.2007: Tiny | 15.12.2007: Dance, little monkey | 31.03.2007: All your base | 02.09.2006: Metropolitain | 21.08.2006: Manic Monday

7 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.