Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Robin “T-shirt” Wauters

Grin.

Tshirt

Verkeerd twittervenster open, en hopla maanden werk naar de knoppen.

update voor wie het allemaal niet zo volgt — een tijd geleden kregen een hoop mensen een t-shirt in de post. Op die t-shirt stond alleen een URL: http://twitter.com/t_shirt. Een zoveelste marketing-verhaal, dacht ik, van mensen die denken het mysterieus te spelen, maar die daarmee serieus op mijn zenuwen werkten. Enfin, ik was de enige blijkbaar, zowat iedereen die zo’n ding kreeg, speelde het spelletje mee door een duchtig over te schrijven (te filmen, zelfs). Om de zoveel tijd verscheen er eens iets op die twitter-account, en zo bleef het een beetje leven.

Nu net vraagt Michaël (@emich) waar Robin Wauters (@robinwauters) zit als je hem nodig hebt, en daarop reageert de twitter-account @t_shirt, in plaats van @robinwauters. Oops.

En zo is die kat uit haar zak. Nu nog weten waarom.

Nu Steven Feys nog.

6 reacties

 1. Hallo Michel,

  Welke twitterapplicatie gebruik jij overigens?
  Windows?

 2. Oh, dit is gewoon Googletalk.

 3. Grin indeed …

  Voor alle duidelijkheid: gij hebt er eentje gekregen terwijl ik goed wist dat het u ging irriteren 🙂 En ik heb Pietel’s ‘tips’ goed gelezen, alleen voel ik me niet verplicht om er mij aan te houden. Het zal wel duidelijker worden waarom wanneer de echte verzender bekend is.

 4. De mysteries zijn tegenwoordig schering en inslag… man man man.

 5. hmmm…
  In 2007 toch nog op de valreep geleerd wie Steven Feys is.
  2008 begint goed

 6. Hm. Kan ik voor mijn dochter nog zo’n T shirt krijgen aub?

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑