Vochtig weertje

Getver. Vervelend, als het zo hard waait dat het moeilijk is om met de paraplu op de fiets te blijven zitten: een balanceeract, met een open– en dichtklappende zakparaplu en een kruk in de zadeltas die vastgehaakt zit in mijn rugzak.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

En dan mijn hoed die na twee dagen aandoen te groot blijkt.

En mijn handschoenen, die niet de mijne zijn maar die van Sandra, waardoor ik ondertussen bonsai-handen begin te krijgen.

En mijn rechterhand, die bont en blauw staat van het rondhobbelen met een kruk. En mijn been, dat pikt en krabt en bonst.

Oh, maar voor de rest gaat het allemaal hoor. Alles in orde.

Mustn’t grumble.

Mustn’t grumble.

Elders over misschien hetzelfde

24.04.2013: Emotie-inflatie | 03.08.2012: Schuilen voor de regen, check | 31.05.2012: Ontevreden wegens plastieken balk | 13.05.2012: Computer vol | 08.05.2012: Ideaal | 20.04.2012: Bah, computers | 28.08.2011: Hoepels | 01.07.2008: Inglis teeksj joe pleesjes | 01.02.2008: Danku | 11.09.2006: De trein der traagheid

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.