Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Vrijwilliger

Oh my. Ik was overboekt, vanavond. Er waren vier vrijwilligerstaken te doen (voor de verniet!), en de keuze was tussen met mijn klak ernaar smijten en er niet met mijn klak naar smijten.

Het is het tweede geworden. En dus heb ik niet verder gewerkt aan een portfoliosite voor een ontwerperder, en heb ik niet een voorbeschouwingsartikel geschreven voor Gentblogt. Maar ik heb daarentegen wel een hele reeks teksten nagelezen en verbeterd, en ik heb zowat drie vierden van een projectplan gemaakt.

Zucht. En zeggen dat het soms smeken is om iets te mogen doen, dat is nog het ergste vaak, een mens vraagt zich af, soms.

Afijn. ‘t Is mijn bed en ik moet er in slapen, niewaar?

1 reactie

  1. Vrijwilligerstaken? Der wordt tegenwoordig ook door iederéén gestaakt 😉

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑