Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Antidote administered

Het beste tegengif tegen iets duurs willen kopen: iets minder duurs kopen. Zo. Bij deze dus, dit hier zit in mijn boodschappentas.

Demo:

Uitleg:

Epic win, mijn gedacht.

Oh, euh, uiteraard: ‘t is voor de kinderen! Voor de kinderen! Die zitten in de muziekschool allemaal, allez, toch één ervan, allez, ze doet toch van muziek!

6 reacties

  1. Doet me een beetje aan de reactable (http://en.wikipedia.org/wiki/ReacTable, check onderaan de youtube videos) denken. Vet.

  2. Machtig! En waar heb je die gekocht, want op de KORG site zijn ze hun retailer list aan het bijwerken.

  3. ’t Is een klassieker bij marketing : de mensen hebben de neiging om steeds het minder dure te kopen. Daarom zal je vaak 3 versies van een product hebben : een basismodel, een midden-model en een “luxe”-model (en minder vaak 2 versies). Dat laatste wordt eigenlijk alleen maar aangeboden om het midden-model beter te laten verkopen. Anders zouden de klanten vooral voor de basis-versie gaan, en het midden-model laten staan wegens relatief te duur.

  4. Vet, spijtig dat ik mij net mijn goedkope drumcomputer heb gekocht.

  5. Ma lol Michel 🙂 PLezant eh,

    *Geeft een brufen tegen de aankomende koppijn*

  6. Je vindt ook die kaospad terug op duurdere korg synthesisers hoor , maar dit is nu echt zo iets tof om muziek te leren “ontdekken” en eigenlijk ook wat absoluut gehoor te leren stimuleren zonder dat je echt een toonschaal hebt om je op te baseren :).

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑