All hail Eostre

Vanmorgen, ik was aan het worstelen met JIRA. Plots een luid BONJOUR!! op geen twee meter van mij, ik kijk op, en er staat zo’n groot wit monster naast het whiteboard. I daag u uit om niet te verschieten in vergelijkbare omstandigheden.

Kernijn

Jaja, ‘t zijn besparingen bij De Post. Vorig jaar kregen we nog allemaal een mooi zakje met eitjes en dingen, nu was het één (klein) eitje per persoon.

En de mevrouw in het konijnenpak, natuurlijk.

Bilitis et lapin

Collega Bilitis heeft thuis een hele zwerm konijnen (of hoe heet dat, zo’n groep van die beesten, in ‘t Engels zijn er allemaal namen voor die dingen — naast het bekende a warren of rabbits ook nog a bury of rabbits, a colony of rabbits, a down, a drove, a husk, a leash of rabbits, a trace of rabbits of a trip of rabbits, en voor jongskes specifiek: a wrack of rabbits), maar zó’n konijn is wel nog iets anders, natuurlijk.

Elders over misschien hetzelfde

21.03.2008: Een extra dag vakantie | 06.02.2008: Antwerpen, onder meer | 30.12.2007: Mimicry | 11.06.2007: Vogels | 07.04.2007: Look what the cat drug in | 17.04.2006: Zalig | 15.04.2006: Arnacque

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.