Big Dog

Machtig, eigenlijk. Ik had er al een vorige versie van gezien, maar uiteindelijk was dit filmpje gewoon helemaal nieuw van deze maand:

De vorige versie was helemaal van “bouw eens een robot die doet alzof het een mens is die dringend naar het toilet moet”, maar deze versie is helemaal indrukwekkend.

Volgende stap: zonder motorgeluid. En gewapend.

[merci Bart voor de link, en het stond ook ahier en adaar onder meer, maar ik was zo ver nog niet geraakt in mijn feedreaderder]

Elders over misschien hetzelfde

17.04.2012: Snel! Geef hem een Voight-Kampff! | 19.07.2006: Star wars! | 11.07.2006: Raar

3 Comments

  • Jeezes, dat beest is zo cool. En enorm eigenlijk.En het SPRINGT. Scary. Zie dat maar eens op je afkomen. Ik zie het horrorscenario er al wel in ,ja. Maar het echte horrorscenario is real life. Als de Amerikaanse Defensie hiermee bezig is, sluipt die inderdaad binnenkort met een machinegeweer door een oorlogszone.

    Neemt niet weg dat het een prachtig staaltje technologie is. Mommy,can I have one? Pretty please?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.