Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

De Zevende

Als men de media bekijkt, lijkt het alsof er in België alleen maar communautaire problemen zijn! Maar het gaat ook en vooral over sociale en economische problemen!

Dixit, ah ha ha, Etienne Schouppe.

Ik denk echt dat die mens zich niet op zijn gemak moet voelen, omdat hij ook wel weet dat ze helemaal verkeerd bezig zijn.

Oh god, en kijk nu: Schouppe is echt wel boos op N-VA, en Bart Somers begint nu ook al af te geven op N-VA.

Systematische verkrachtingen en martelingen van vrouwen in Oost-Kongo: waar blijven de Chris Dusauchoits? Ach, en de Zevende Dag maakte er weer een karikatuur van: de minister van ontwikkelingssamenwerking “op de rooster leggen” (maar niet echt natuurlijk, moeilijke vragen worden er niet gesteld) omdat hij “maar” twee dokters zou gestuurd hebben. Akkoord, dat is symptoombestrijding, maar luister dan naar wat die mens aan het zeggen is: ze hadden specifiek om die twee specialisten gevraagd in één welbepaald hospitaal.

Zucht. Ik mag mij niet zo opwinden.

3 reacties

  1. Ik krijg al een bittere smaak in mijn mond als ik de naam Etienne Schouppe nog maar lees.

  2. Ghoh, ik denk dat die niet eens zo verkeerd is. No nonsense, iemand waarmee kan samengewerkt worden, en (ooral!) iemand die in de realiteit leeft, niet in cloud Vandeurzen-De Wever cuckoo land.

1 pingback

  1. ஃ ∀ ஃ

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑