DHL-saga, vervolg

Meneer Vuijlsteke? Inderdaad, dat pakje zou vandaag geleverd worden. Even kijken waar het zit. Oh, een probleem met het adres, blijkbaar. Dat zal de namiddaglevering worden.

Of de koerier aangebeld heeft? Nee hoor meneer: hij is nog meer één keer echt langsgeweest, op maandag 3 maart in de voormiddag. Al de andere keren heeft hij het adres niet gevonden. Kunt u uw GSM-nummer geven?

De vorige keren was het namelijk telkens dezelfde koerier, en dat is iemand die het niet goed weet zijn allemaal. Nu gaan we het meegeven met iemand die de regio wél goed kent. En laat uw GSM zeker open staan!

Elders over misschien hetzelfde

07.03.2008: DHL, suite et fin | 07.03.2008: Die keer van DHL, nog eens | 06.03.2008: Die keer van DHL, vervolg | 03.03.2008: Die keer van DHL

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.