Doe de zaterdag

Oh, en wat hebben wij vandaag gedaan?

Naar Teun geweest en vergadering gedaan, dat hebben wij gedaan. Vergaderingen, als dat met croissants en spiegels en achten en mastellen en boterkoeken is, en als dat met paprikasoep met balletjes en sla van rode ajuin en komkommer en tomaat met balsamico is, en als daar dan nog taart en drank en alles is, en in uitstekend gezelschap, dan is dat wel heel erg wijs, eigenlijk.

En morgen doe ik een handleiding. En verslag.

O, en nog àl die dingen te doen. Zo wijs, maat.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.