Meravigliosa creatura

Ach, en als ik toch Youtube-fimpjes aan het posten ben—het gaat er hier proper uitzien binnen een paar jaar, als Youtube niet meer bestaat en als we allemaal haptische interfaces zullen hebben en 3D-schermen en dingen—waarom niet eens ons Gianna haar liedseken laten uitzingen, in plaats ze altijd net vóór het refrein af te breken, als de Fiat Bravo uit beeld is?

Leve Gianna Nannini!

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.