Sushi

Oh, ik eet zo graag sushi. Ik eet zó graag sushi. Morgen is het werken in Brussel en geen tijd voor iets anders dan iets van bij Exki, maar vrijdag!

Vrijdag moet ik allemaal beslommeringen in Gent en de buurt van Gent doen. Ik moet naar het administratief centrum gaan om een paspoort te gaan verlengen. En ik moet naar de bank waar ik al dertig jaar ga, gaan bewijzen dat ik ben wie ik al dertig jaar zeg te zijn of dat ik anders mijn rekeningen kwijtraak.

En ik denk dat ik ‘s middags maar eens sushi eet. Meeneem als het niet anders kan, en als het wel anders kan, die minofmeer nieuwe in de buurt van het stadhuis.

Elders over misschien hetzelfde

20.03.2012: Meteblarisch, dag 25-26-27 | 24.07.2011: Drugs drugs druuuuuugs | 25.03.2008: Doe de Japanees | 08.02.2008: Nieuwe schoenen | 31.12.2007: Japonezers zijn leutig | 23.10.2005: Naam in japanse tekens (voor tattoo)

14 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.