Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Sushi

Oh, ik eet zo graag sushi. Ik eet zó graag sushi. Morgen is het werken in Brussel en geen tijd voor iets anders dan iets van bij Exki, maar vrijdag!

Vrijdag moet ik allemaal beslommeringen in Gent en de buurt van Gent doen. Ik moet naar het administratief centrum gaan om een paspoort te gaan verlengen. En ik moet naar de bank waar ik al dertig jaar ga, gaan bewijzen dat ik ben wie ik al dertig jaar zeg te zijn of dat ik anders mijn rekeningen kwijtraak.

En ik denk dat ik ‘s middags maar eens sushi eet. Meeneem als het niet anders kan, en als het wel anders kan, die minofmeer nieuwe in de buurt van het stadhuis.

13 reacties

 1. Waar ? Waar ? Zegt me niks, en ik ben er ook dol op.

 2. Net terug van 2 dagen Berlijn, en vergeten om even langs de Sushi Express onder Bahnhof Potzdamer Platz te lopen. Vergéten! Godver!

  Anyway, mocht je in de buurt zijn: aanrader.

 3. Omdat er hier blijkbaar wat Sushi lovers zijn, weet er iemand goed adresje in de buurt van Leuven ?

 4. De beste sushi maak je zelf, Michel. Twee weken geleden heb ik -tig filmpjes op Youtube bekeken: how to make sush yourself (veel geleerd). Ik heb mezelf een doe het zelf kit gekocht in Delhaize (plus de juiste rijst – héél belangrijk) en na twee uurtjes in de weer in de keuken had ik drie borden sushi klaar. Overheerlijk, man!

 5. Ik ben verslaafd aan sushi…en hij ook volgens mij. We hebben ons voorgenomen van in alle sushi restaurants van Antwerpen te gaan eten 🙂

  We zullen anders eens een blogsushi moeten organiseren. Enkel zij die van sushi houden zijn welkom 🙂

 6. De beste sushi maak je zelf… ehm… tenzij je echt een fantastische Japanse kok bent en je toegang hebt tot de beste en verssssste vis, dan misschien wel.

  Ik heb het geluk gehad naar Japan te kunnen reizen… De sushi en sashimi die ze je daar serveren… *zucht* daar droom ik nu nog van 🙂

 7. Sushifood in de Vlaanderenstraat vind ik anders ook best wel te pruimen. Of nee beter, dat is zowat de enige sushi-ervaring die ik heb (Ocean Sushi in A’pen uitgezonderd)

 8. hey michel,

  vlakbij de beurs heb je een sushi bar, anata, beetje lost in translation en zo, en heel vers: http://sites.resto.com/anata/
  je kan ook bellen en afhalen. veel beter dan die exki dingen 😉

  tim

 9. hey michel,

  vlakbij de beurs heb je een sushi bar, anata, beetje lost in translation en heel vers: http://sites.resto.com/anata/
  je kan ook bellen en afhalen. veel beter dan die exki dingen 😉

  tim

 10. Ben er zaterdag eindelijk geraakt, om een lang geleden gemaakte belofte in te lossen (eerst met jou gaan, was daarom geen optie). Lekker ! Maar lekker ! En vriendelijke bediening !
  Volgende keer samen.

 11. in Sint Denijs Westrem, vlakbij Carrefour, verse handgerolde sushi en andere Japanse lekkernijen.

  Beslist eens proberen, kan ook in Take-away.
  🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑