Bijna gedaan

Vandaag nog sessies, en dan vanavond mijn valies pakken. Dat zal nog iets helemaal anders zijn: in het gaan had ik er meer in gestoken dan ik nodig zou hebben, omdat de valies niet vol zat en alles aan het rammelen was.

In het terugkeren, ah, hum. Te beginnen met stukken koraal en schelpen, en spekken, en speelgoed voor de kinderen, en vanalles: ik ben er een beetje bang voor.

En dan nog de breekbaarheid van de dingen, of beter: de lekbaarheid. Ik heb dingen met zeep en dergelijke: wie weet krijg ik daar wel problemen mee op de luchthaven!

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ja, koraal, dat is raar ze. In veel landen is dat verboden te verkopen, wegens verboden nog koraal uit zee te halen. Maar, soit, door een accident is mijn moeder haar stukje koraal gebroken. Dus, als ge ergens nog een stuk vindt…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.