Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

De laatste

De foto’s van in Miami overgezet op de thuiscomputer: dat ging gelukkig gemakkelijker dan verwacht. Ik had mijn foto’s op de laptop met Lightroom 2.0 beta bewerkt, en op de echte computer had ik nog maar 1.3. Sinds gisteren is dat 1.4.1 (al is het wéér van kapot op de downloadplaats bij Adobe), en de libraries zijn niet backwards compatible.

Gelukkig was het maar een zaak van de wijzigingen te synchroniseren naar de dng-files, en dan de dng-files te importeren over het netwerk.

En hopla: alles zat erin, met wijzigingen en sterretjes en crop en dingen. Een groot gemak.

Zangers

It never worked

We zijn de laatste morgen nog naar een hotelletje in de buurt gaan kijken, het Biltmore:

Zwembad van het Biltmore Hotel

Ergens een eetkamer in het Biltmore

Miami Biltmore

En we zijn langs de dinosaurussententoonstelling in het Science Museum gegaan. Niet heel erg veel skeletten (al is dat relatief, ik schat een twintigtal en allemaal prachtig bewaard), maar wel indrukwekkend.

Chinese dinosaurs

Chinese dinosaurs

1 reactie

  1. O, ik herinner mij zo plots dat mijn header een foto ging krijgen uit..Miami! Zo’n toeval!!!!!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑