Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Ja, U, [voornaam achternaam] hebt gewonnen in de prijskamp van [bedrijf] op [datum]

Ik zou er eigenlijk moeten categoriek nee op antwoorden, op alles wat van LinkedIn binnenkomt op deze manier:

[Firstname Lastname], a [job description] at [employer], requested to add you as a connection on LinkedIn:


Michel

I’d like to add you to my professional network on LinkedIn.

-Chris

View invitation from [Firstname Lastname]


WHY MIGHT CONNECTING WITH [FIRSTNAME LASTNAME] BE A GOOD IDEA?

[Firstname Lastname]’s connections could be useful to you
After accepting [Firstname Lastname]’s invitation, check [Firstname Lastname]’s connections to see who else you may know and who you might want an introduction to. Building these connections can create opportunities in the future.

 Allez, dat is toch niet zo enorm veel gevraagd, om uw boodschapjes een béétje persoonlijk te maken?

3 reacties

  1. Standaard invites op zich storen niet zo, als ze komen van mensen die ik onlangs nog ontmoette of héél goed ken. Als ik ze nauwelijks ken en het is eeuwen geleden is een kleine reminder die verduidelijkt hoe je elkaar kent, altijd een hulp.

  2. En toch erger ik mij nog 100x méér aan alle Facebook ellende.

  3. Ik stoorde mij er ook aan, maar ik vrees dat ik gezwicht ben voor de meerderheid. Ik ken nauwelijks iemand die zijn LinkedIn invite persoonlijk gemaakt heeft, en nu verstuur ik zelf zo zo’n onpersoonlijke rotzooi.

    Bij deze herpak ik mij. U bent allen getuige.

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑