Wat ik ooit nog eens wil doen in mijn leven

Ik heb al heel erg veel gedaan, eigenlijk. Naast de dingen die ik wel kon maar liever niet meer doe, de dingen die ik niet kon maar wel moest doen en de dingen die ik onder geen enkel beding nog ooit ga doen, waren er ook wel dingen die ik geleerd heb, die ik beter en beter kan, die ik aan het leren ben, en dingen die ik gewoon al heel lang heel graag doe.

Maar er zijn wel nog zo’n paar dingen die ik zéker nog zou willen doen voor ik er mee ophoud. Met werken, bedoel ik.

Een boek schrijven, bijvoorbeeld. Les geven, ook.

Maar als er één ding is waarvoor ik zou bereid zijn om een nieuw leven aan de andere kant van de planeet voor te beginnen—zelfs al is het maar voor een paar jaar—dan is het wel werk als dit.

Bekijk Jensen Harris’ presentatie: anderhalf uur lang, en geen minuut dat ik niet denk miljááárrrr.

Die prototypes, maat!

Okay, het is Microsoft, en het is daar niet allemaal rozengeur—duizenden kleine KMO’tjes die elkaar op smerige manier beconcurreren, heb ik het ooit horen omschreven worden—maar zó een project kunnen doen: ik zou er geen half uur moeten over nadenken.

Elders over misschien hetzelfde

19.07.2013: 11% | 25.03.2013: Op zoek naar volk | 28.01.2013: Evaluatie | 06.01.2013: Einde vakantie, begin 2013 | 28.12.2012: De laatste | 20.12.2012: Een dagje Amsterdam | 15.12.2012: Vergaderingen, vergaderingen | 14.12.2012: Feestje! | 16.08.2012: Eerste werkdag | 12.04.2012: Echappée belle

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.