De Gentse Feesten op Gentblogt

Een dienstmededeling van Ilse, vanop Gentblogt.

Tik Tak Tik. De Hoogdagen van onze stad, het tiendaags bacchanaal van cultuur, feest, muziek en veel pintjes: het komt er weer bijna aan. En aangezien wij ook dit jaar voorzienig zijn, alvast een eerste kreet van uw geliefde redactie.

Dit is dus, net als vorig jaar, een oproep voor de mensen van Gent. En bij uitbreiding voor al wie het plan heeft opgevat om Gent enige dagen onveilig te maken, tijdens de Gentse Feesten. Mensen die het wel veilig willen houden, mogen ook verder lezen, daar niet van.

Niet alleen mogen jullie komen mee feesten, neen, jullie kunnen de ongetwijfeld memorabele opgedane impressies vereeuwigen via een bijdrage aan Gentblogt! Als dat geen unieke opportuniteit is, dan weten we het ook niet meer.

We beginnen hier bij Gentblogt heel erg binnenkort met ons grote Gentse Feesten-offensief; dit jaar nog groter dan voorgaande jaren zelfs (maar daar leest u ten gepasten tijde wel eens meer over). Daarvoor zijn we opnieuw op zoek naar fijne mensen die onze gelederen tijdens de Feesten willen versterken. Als fotograaf, als schrijver… iedereen is zeer welgekomen.

Wij zijn hier heel tolerant, dat weten jullie al. Aldus mag de impressie in een vrij te kiezen vorm gegoten worden: de enige voorwaarde is dat ze online moet kunnen verschijnen. Foto’s, artikels, reviews, recensies, sfeerbeelden, audio, video… alles is mogelijk zolang het maar Gentse Feesten-gerelateerd is.

Er is ook dit jaar heel veel te doen, waardoor we een groot team nodig hebben.

Je engagement gaat zover als je zelf wilt: je schrijft één of honderd artikels, maakt niet uit. Stuur een mailtje naar ons redactieadres (redactie@gentblogt.be) en je verneemt zo snel mogelijk verdere praktische informatie.

In ruil bent u tien dagen lang een nog groter deel van Vlaanderens leukste stadsblog, en dat het wijs is moet u maar eens aan de mensen van vorig jaar vragen.

En dat er al dankbaarheid is op voorhand, dat spreekt voor zich.

2 reacties op “De Gentse Feesten op Gentblogt”

Reacties zijn gesloten.