Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Het is nu, dankzij Mobistar

Zonet in de mail:

Iphonemail

De iPhone in België, in exclusiviteit dankzij Mobistar.

Beste Michel,

Hierbij vind je de eerste iPhone newsletter.

Oh, check it out! De eerste newsletter! Persoonlijk voor mij! We gaan te weten komen wanneer hij er precies zal zijn, en hoeveel het ons gaat kosten!

De iPhone zal dankzij Mobistar heel binnenkort in België beschikbaar zijn..

Oh. “Heel binnenkort,” da’s wel “heel vaag”. En die twee puntjes, waar dient dat voor? Is het een beletselteken of een slordigheid?

De iPhone 3G, is gloednieuw… een uitzonderlijke telefoon gecombineerd met de functionaliteiten van een iPod en de meeste geavanceerde webbrowser, via het supersnelle 3G netwerk van Mobistar.

Oh… een vreemdsoortig vertaald tekstje, me dunkt. Van iemand die graag leestekens zet. We wisten dat allemaal natuurlijk al, dat het een telefoon en een iPod en een webbrowser was.

Stap binnen in de nieuwe wereld van de iPhone 3G.

Yada yada.

 • Surf overal op internet, gemakkelijk en snel. Het 3G netwerk van Mobistar garandeert u de grootste mobiele high speed data-dekking in België (EDGE, 3G, HSDPA). 

Bla di bla.

 • Downloaden en bekijken van videos of beluisteren van lievelingsmuziek. Er zijn geen limieten. 

Yada yad… hang on! “Er zijn geen limieten”? Zouden ze daar kunnen aan gehouden worden? Dat ze het hier doen uitschijnen dat er geen datalimieten zijn?

 • Dankzij de geavanceerde GPS functionaliteiten wordt het uw nieuwe reisgenoot. 
 • Voortaan hebt u uw kantoor bij de hand met de push technologie die u een permanente toegang geeft tot e-mails, attachments, agenda en contacten.

De iPhone is dun en met zijn 133 gram een echt lichtgewicht. Het toestel is beschikbaar in zwart én wit.

…voor de rest niets nieuws, dus.

Geen excuus meer, de wereld ligt nu echt in je handen.

Of aan onze voeten?

De iPhone3G in detail ontdekken ? Het is nu, dankzij Mobistar.

Het is nu? “Het”?

Schrijf je vrienden in opdat zij ook van de exclusieve info kunnen genieten.

Neem nu een copywriter aan, opdat u betere e-mails schrijve.

7 reacties

 1. Hehe, ‘het is nu’, ze vragen er om he.

 2. Ook gekregen en ook brol bevonden, alleen die “ongelimiteerd” viel me op 😉 ben ook benieuwd of dat wel zo zal zijn… doubt it.

 3. “Yada yad… hang on! “Er zijn geen limieten”? Zouden ze daar kunnen aan gehouden worden? Dat ze het hier doen uitschijnen dat er geen datalimieten zijn?”

  Natuurlijk klopt dat, en kunnen ze daaraan gehouden worden. Ge zult dan wel hun duurste abonnement van 350 euro per maand moeten nemen gedurende drie jaar, maar u wenst geen limieten? Zeker dat, meneer Vuijlsteke. Met plezier zelfs 🙂

 4. Ik kreeg ‘m ook. Volgens mij is HET in de eerste plaats een beetje kramakkelig vertaald. Een lezing van de Franstalige versie zou misschien meer duidelijkheid kunnen brengen.

 5. Met hun “Er zijn geen limieten” bedoelen ze dat het vooral mogelijk is om zowel va, videoclips, fims als muziek te genieten. Of wat anders dat je ook maar wil, bedenk het en het kan, er zijn geen grenzen ( no limits ) 🙂

 6. Haha, leuk gedaan. Nu ben ook ik op de hoogte van al dat geweldig iPhone nieuws.

 7. Maar nog geen hint in de richting van prijzen? Ik vermoed dat er genoeg Nederlandezen zullen zijn die niet aan T-mobile vast willen zitten en hun heil in de koppelverkooploze (halleluja) heilstaat Belglandië zullen zoeken.

  Verder een fijn staaltje kromme marketingtaal, inderdaad.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑