Kanslooz?

Ik kreeg daarnet van Beau een link naar deze Castricum, over een Twitterderaarsbijeenkomst (hij heb het duidelijk niet voor Francisco van Jole) (al wordt het wel redelijk snel oud, als shtick, maar ik ga niet klagen, ik ben bevooroordeeld).

En toen zei Rutger over iets of iemand dat hij/het wel echt volkomen kansloos was.

En toen dacht ik plots: hoe zou het nog zijn met die mannen van Kanslooz?

Oh, nog altijd bezig, dacht ik in eerste instantie, met het zoeken van een gulden middenweg tussen zielig afkijken van Geenstijl en wanhopig proeren een tweede zattevrienden te worden. Niets nieuws onder de zon.

“Ze blijven maar doorgaan, blijkbaar,” zei ik.

Waarop Beau preciseerde: “laatste bericht: 10 mei”.

Oh. Inderdaad. Zouden ze op vakantie zijn? Zouden ze het opgegeven hebben? Kan het iemand schelen?

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.