Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Wijs werk

Ik heb een tijdje geleden nog eens van het meest wijze werk ter wereld mogen doen: naar ergens gaan zonder al te veel voorkennis, en dan op relatief weinig tijd proberen achterhalen hoe (een stuk van) een applicatie werkt.

Dan begint het als een soep, en dan moos ik wat rond, en defel ik een beetje in de schermen, en dan krijg ik wat hulp en uitleg, en dan doet het van klik klik klik in mijn hoofd, en dan wordt het plots allemaal duidelijk.

Er is denk ik niets dat zo machtig is als de overgang van huh naar aha!

3 reacties

  1. Fully agree. Cannot agree more. 😉

  2. de overgang van huh naar aha!

    Klinkt als seks. 😉


  3. Er is denk ik niets dat zo machtig is als de overgang van huh naar aha!

    Daarom dat studeren zo wijs is 🙂

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑