Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Zwmmwmwmwmmmmbzzt

Het internetleven valt een beetje stil, heb ik zo de indruk, als het goed weer is.

Ik had vandaag noch energie noch moed om buiten te gaan, en dus zat ik precies alleen achter de computer.

Het is eigenlijk ongelooflijk hoeveel prutserijen een mens te doen vindt als er niets te doen is: filmpjes herorganiseren, harddisken uitkuisen, tekeningetjes maken op papier voor hoe het later zal zijn als het huis in orde zal zijn…

Oh, en dingen uitproberen in AfterEffects natuurlijk. Dat begint langzamerhand redelijk te gaan, mijn gedacht. Tegen dat ik een videocamera in mijn pollen heb—binnenkort, binnenkort—zal ik allemaal filmpjes met speciale effecten kunnen maken en ga ik mij moeten inhouden om geen zotte kosten te doen.

In alle geval ga ik eens moeten kijken naar de computer hier, want hij wil precies niet echt mee als het met video’s bewerken is. Misschien te weinig geheugen? Misschien teveel andere dingen draaiende hebben? Misschien iets anders? Zoekwerk voor later!

6 reacties

  1. Misschien tijd om over te schakelen op een linux-distributie? Ubuntu perhaps?

  2. Euh. Om AfterEffects te draaien? Yeah right. šŸ™‚

  3. Doet emacs nog geen video editing ?

  4. Ik ben meer een vi-man ik.

  5. Ok, ik zou er niet mogen op reageren maar het is sterker dan mezelf.

    Ah ja, een Mac… het baken van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en performantie… met super gebruiksvriendelijke features als een totaal brakke on-board wifi card en een batterij die je eens ze volledig ontladen is kan wegsmijten… dat ze daar bij Lenovo, Acer, Sony eens niet aangedacht hebben!

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑