Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Kakapplicaties

Tot zover. Applicatie opstarten, een seconde wachten, applicatie stopt.

Lather, rinse, repeat.

Het interweb opstarten eens, zeker? Zo lang die iPod gekraakt was, is hij niet één keer gecrashed. En nu hij weer helemaal legaal is, is het alle vijf voet van dat. De New York Times reader crasht mijn iPod, verdorie.

En nu dit weer.

8 reacties

 1. Als het over Mail.app zou gaan dan ligt het aan de permissies van de Mail folder voor de mobile user. Just so you know.

 2. Nee, het gaat over alle applicaties die ik geïnstalleerd staan heb. Dat die om de zoveel tijd plat vallen. In de zin van een seconden of twee draaien, en dan terug naar de launcher.

  En dan moet ik ze allemaal ontinstalleren en weer herinstalleren.

  Leutig.

 3. Zoveel geld en moeite als apple in hun design steekt, zo weinig effoor steken ze in hun software. Elke keer als ik klaarsta met mijn centen om de grote oversteek te wagen gebeurt er zoiets, waardoor ik de boot terug een paar jaar af hou.

 4. Oh joy, zo’n iPod/iPhone.

  I’ll stick to my N95, thank you, sir-ee.

 5. En laat dan meteen ook iTunes vallen. Dat probeerde me bij de laatste update MobileMe aan te smeren. Alsof iTunes op zich al niet crappy genoeg is.

  Echt, het is tijd om op MediaMonkey over te stappen.

 6. Ok, dat het ambetant is tot daar aan toe, maar we moeten ook niet overdrijven hee. Als Apple *zo* slecht is en iTunes zo ongelooflijk suckt en de iPod Touch zo’n crap stuk hardware is, waarom het dan gebruiken?

  Verkoop het allemaal, installeer Winamp of iets dergelijks en stop het geneut.

 7. iriver. foobar2000. andere dingen met een kleine letter die niet gevolgd wordt door een hoofdletter gewoon omdat dat in 1995 hip was. kthx.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑