Mbwahaha

I think I threw up a little in my mouth.

“Welkom thuis”, zegt Geert Wilders tegen Vlaanderen
Wilders noemt de grens tussen Vlaanderen en Nederland kunstmatig en meent dat er meer gelijkenissen zijn tussen iemand uit Gent en iemand uit Groningen dan een Duitser uit München en een Duitser uit Hamburg.

[…]

Wilders stelt nu zijn hoop op referenda die bij de bevolking moeten polsen hoe ver zo’n fusie moet gaan. Moet het blijven bij een latrelatie of moeten ook we ook samenleven onder één staatshoofd. Alleszins moet de unie gedragen worden door het volk en geen eliteproject zijn, zoals België dat nu is, stelt Wilders. “Welkom thuis, we zijn je nooit vergeten”, zegt Wilders ten slotte. [HBVL]

Brrr.

Aan de andere kant: het zou de moeite zijn om zo’n referendum eens te laten gebeuren. Al was het maar om de groene lach op het gezicht van die afgebleekte wc-borstel te zien.

Elders over misschien hetzelfde

14.06.2011: Links van 13 juni 2011 tot 14 juni 2011 | 07.05.2008: Voor de kenners | 03.02.2008: Wat zijn de Dutch Bloggies?

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.