Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Achtermiddag

En hoe was uw namiddag tot nog toe?

Nephthys in de tuin

Ik heb een zetel in de tuin (nu ja, op de koer) gezet, en ik heb een boek gelezen. Links van mij een ondertussen compleet verwilderd grasperk—gepland verwilderd, de volgende maaibeurt is voor 15 september—rechts van mij de op een paar maand tot een bos opgeschoten vlinderstruiken, op mijn schoot ronkend kat nummer één (Nephthys), aan mijn voeten onder de vlinderstruik kat nummer twee (Osiris).

En totale stilte op tweestemmig kattengespin na. En de lucht vol hommels, bijen, vliegen en zweefvliegen.

2 reacties

  1. Alles wat je wilt, maar ook geen vlinders?

  2. Een vlinder die lawijt maakt … Dat wil ik niet tegenkomen!!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑