Een plaats voor alles

…en alles op zijn plaats.

Dat is het plan, toch. Zo hebben we tegenwoordig ook lades voor kruiden. Kruiden in dozen en zakken alhier, kruiden in draaidispensatoren aldaar, potjes en brol alginder. En de kruiden in potjes die we regelmatig gebruiken, die komen alhier in terecht, naast het kookvuur:

Schof voor kruiden

Ha. Aan alles is gedacht, meneer. Morgen (straks) zet ik eens wat fotoots online van de vooruitgang sinds vorige week. De omvang van de ramp is ondertussen ook te zien op een inderhaast gemaakte Photosynth, en wel alhier.

(Photosynth moet geïnstalleerd worden, en het werkt niet overal, maar als het werkt dan is het wel wijs.)

Keukensynth

7 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.