Op de bus vandaag

Zo. Ik ben vandaag de stad ingegaan, en ik heb mij op twee dingen nijdig gemaakt. Redelijk flink, als zeg ik het zelf, dat het maar twee dingen waren.

Nummer één: borstenhouders met van die doorschijnende bandjes.

Plastiekbh

Neen mevrouw, dat ziet er niet onopvallend uit. Dat ziet er lelijk uit. Er is niets mis met een zichtbare bh-band, en weinig valt zo op als iets dat probeert niet op te vallen. En vooral als het in het vet van uw schouders verzonken is. Neenee, niet dat ik iets heb tegen vrouwen die geen skeletten zijn: zo’n plastieken elastiek vanboven eet zich gewoon een weg in iedere schouder.

Oh, en in warm weer, zoals redelijk duidelik werd in de tien minuten dat ik naast zo’n examplaar zat op de bus, komen er van die vieze mini-zweetvijvers onder die bandjes. Een beetje gelijk een éénkleurige vloeistofdia. Ik vind vloeistofdia’s wijs, ik heb zelfs zo’n toestel van Mathmos staan, maar het is nit van het meest appetijtelijke op een schouder:

SILVgreyelo

Nummer twee: grote zonnebrillen. Please.

625799506_7e497741c6

Het is niet omdat Paris Hilton c.s. er zo aandoet… ik was naar een woord op zoek. Hip? Trendy?

Nee, ik heb het weer: belachelijk.

Elders over misschien hetzelfde

05.09.2012: Gids voor vrouwen en jonge meisjes | 28.09.2008: It’s funny coz it’s true | 15.08.2008: Get out of bed hair | 08.06.2006: Inkopen | 22.12.2005: Sprekend | 16.11.2005: Rat-drawn shoes and a Stetson hat

11 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.