Alle dagen Snieklaas

Zolang er in de keuken gewerkt wordt–wat zeg ik, zolang er in ons huis gewerkt wordt–en nu is het echt tot op het einde dus kan het nog een tijdje duren–is het elke avond dat ik thuiskom altijd weer alsof die met z’n schimmel had kunnen geweest zijn.

Nu eens nieuwe kasten, dan weer iets aan de electriciteit, en een andere keer een stuk muur weg: een mens weet het nooit.

Vanavond was er niets veranderd, jammer. Maar Peter heeft wel opgemeten voor de trap.

Ik weet niet wat dat betekent, het klinkt in alle geval veelbelovend. Misschien hebben we dit weekend wel een nieuwe trap!

(Misschien is het een slecht teken hoor, dat de trap nu nog moet opgemeten worden. Maar toch: morgen, wie wéét wat er veranderd zal zijn.)

Elders over misschien hetzelfde

17.06.2013: Trefwoord: bijna niet te bevatten | 16.06.2013: Gevel, beslist | 24.03.2013: Allez jong | 23.03.2013: Verbouwingen: the big push | 16.12.2012: Netwerken! | 16.12.2012: Van niet willen wegsmijten en toch moeten | 08.12.2012: Een nieuw weekend, een nieuw stukje bibliotheek | 02.12.2012: Ik was een beetje kapotjes | 17.11.2012: Koer, voor/na | 16.11.2012: De koer is leeg

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.