Puin geruimd

En wat hebt u gedaan van 20u tot 23u30?

Ik, ik heb de ruimte rond mijn computer opgeruimd en opgekuist. De tafel, de computer, de vloer. Draden, draden, draden, en nog eens draden. Alles opvolgen, ontwarren, labelen, en dan weer in de zetel gaan zitten omdat ik mij eigenlijk niet mag bukken.

En dan weer verder aan de kant zetten, en vegen met het vuilblik, en nog wat draden ontwarren. En alle harddisken in een kastje zetten, bij elkaar.

Drie overbodige netwerkkabels, drie overbodige coaxkabels, twee overbodige verdeelschakelaars, een (zeer voorlopig) overbodige USB-hub, één onbekende transfo, een stuk of wat mystery-draden, en heel, heel veel stof later: ik ben er redelijk fier op.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.