Wat me recentelijk opviel

Ik loop niet elke dag met mijn fototoestel rond. Wel praktisch elke dag met mijn GSM, en daar zit ook zo’n fotomathilde in. Mocht ik zo’n moblog hebben, dan zouden deze daarin verschenen zijn.

Een dood vogelken. Wilde plannen, al jaren en jaren, om een hele reeks met dode en overreden beesten te maken. Ik neem altijd een foto als ik zo’n lijkje zie. Of, zoals in dit geval, een stukje lijk.

Een dood vogelken

De rode telefoon. Rare dingen, dat er soms in liften hangen, rare ringen.

In de lift

Zoals deze Armagéudon-boodschap bijvoorbeeld ook, wie weet hoe lang hangt die daar al in Typp-Ex te hangen:

Armaguédon

I like my MDs the Milky way. Ook veel mensen met rare namen, in de grote stad:

Milky

Corporate hobo signs. Sympathiek: de soep is niet lekker, dat is proefondervindelijk ondervonden, en dus laat men een notaatje na voor de volgende mensen.

Slechte soep

Handlebars! Die avond op het perron. Sommige mensen hebben wel wijze moustachen. Die helemaal bij de rest van hun zijn passen:

Op het perron: handlebars

Sun dog. Um ja, foto’s van atmosferische verschijnselen met een GSM door driedubbel glas heen, da’s niet echt te doen. Maar dit was dus een echt parhelium:

Sundog

Industriële archeologie. Het was NMKN en toen was het Fortis en God weet wat het nu zal zijn:

NMKN

7 reacties op “Wat me recentelijk opviel”

  1. In de file heb ik een doodgereden uil gezien op de pechstrook. Hij had ook wel pech, natuurlijk, daar zo opgefrommeld te liggen met enkel nog zijn hoofd intact gebleven.

    Ik had er nog nooit eentje van zo dichtbij gezien.

  2. het is inderdaad een leuk reeksje. Het heeft iets. Warom weet ik niet. En dat stuk dood vogeltje: je kan niet zeker zijn dat het dood is. Het kan evengoed nog rondhoppen met een vleugeltje…

  3. Dankuzeer idereen voor de fijne commentaren. 🙂

    @Evert: ‘t is een Nokia N95 van een jaar of twee geleden .

    @lamazone: 5 megapixels met een Carl Zeiss-lens en 30 fps video met beeldstabilisatie versus 2 megapixels El Cheapo Crud, ha!

Reacties zijn gesloten.