On l’a echappée belle

Het zal overal wel iets zijn, tijdens zo’n campagne, maar toch… 

Mevrouw Palin wist niet dat Afrika een continent was. Oh help.

Zoals altijd: de commentaren bij de lizardoids zijn hun gewicht in goud waard. Of in stront, natuurlijk.

20 reacties op “On l’a echappée belle”

  1. “That sounds like nitpicking”? / “She can be tutored”?

    We zijn daar inderdaad aan een grote leegte ontsnapt. Hopelijk bezinnen ze zich en sturen ze deze ballon binnen 4 jaar weer niet de lucht in.

  2. Voor de Amerikanen bestaan maar twee landen : the USA en the ROW (Rest of the World). Ik kijk er nog van op dat ze al wist dat Afrika bestaat.

  3. Er wordt veel gescheten op de kop van Palin. Ze is het soort van sterke vrouw die u op 5 minuten in een doosje kan steken, en daar zal het wel veel mee te maken hebben.

  4. Palin is dom zoals Reagan of Thatcher dom waren. Over vier jaar is het Obama vs. Palin, en begin maar al in uw broek te doen. 🙂

  5. Typisch. Het is ofwel A, ofwel B. Rund, ge zoudt moeten een Palin-republikein worden (als dat al niet hetgeval is). You’re either with us or you’re against us, dat soort zaken.

    Ik volg Churchill in zijn ideeën daarover.

    The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.

    maar ook meteen erbij:

    Democracy is the worst form of government, except for all those other forms that have been tried from time to time.

  6. Jij bent diegene die afkomt met de tamelijk extreme uitspraak dat verkozen geraken geen enkele correlatie heeft met de intelligentie of kwaliteiten van de verkozene.

    Niet ik.

  7. Dus het is puur toeval dat de Amerikanen voor Obama hebben gekozen? Verkozen worden heeft tenslotte niets te maken met intelligentie en kwaliteiten.

  8. ff Michel bijspringen (niet dat hij dat nodig heeft, maar kom ;-))

    verkiezingen zijn een populariteits-wedstrijd, geen intelligentietest of geschiktheidstest. Ik denk dat de Belgische politici het beste bewijs zijn hiervan. Ik zou meteen tekenen voor een systeem waarbij intelligentie boven populariteit gaat. Ik zou alleen niet weten hoe je zo een systeem kan opzetten.

    En wat Palin betreft, die is nog dommer dan de gemiddeld al vrij domme Amerikaan. Ik verbaas me er steeds weer over dat er mensen zijn die Palin verdedigen. Mij lijkt het onmogelijk om die positie vol te houden als je je verstand gebruikt… Helaas betekent die hoge graad van domheid dus niet dat ze in de politiek niet ver kan geraken. Dat is democratie…

  9. Ha ja, de “gemiddeld vrij domme Amerikanen” die de afgelopen honderd jaar de wereld hebben gedomineerd, cultureel, technologisch, politiek, militair en economisch. Dju wat moeten die mensen gemiddeld toch dom zijn.

    Palin behoort tot het soort van mensen die enkel weet wat ze moet weten, en dat is de hoogste en meest efficiënte vorm van intelligentie.

    Ze is nooit bezig geweest met buitenlandse politiek, dus waarom zou ze veel moeten weten over het buitenland?

  10. Palin bezit de hoogste en meest efficiënte vorm van intelligentie???
    Jij moet wel een trol zijn, niemand kan zoiets echt menen…

    Palin wou vice-president van de Verenigde Staten worden. Zou ze daarvoor moeten weten wat een VP zoal doet en mag? Ik denk van wel… Wist ze dat? Neen, dat wist ze niet. Zou ze daarvoor moeten weten wie er in de NAFTA zit? Ik denk het wel… Wist ze dat? Neen, dat wist ze niet. Zou de VP van het “dominerende” land in de wereld niet een beetje basis geografische kennis mogen hebben? Ik denk het wel… Heeft ze dat? Neen, dat heeft ze niet.
    Je kan je keren zoals je wil, Palin is en blijft gewoon een ontstellend domme geit!

  11. Ik kan me moeilijk voorstellen dat een persoon met zo’n [i]parcours de vie[/i] echt een “ontstellend domme geit” is. En ik vind de manier waarop ze wordt afgemaakt in de media een beetje lijken op een heksenverbranding.

Reacties zijn gesloten.