Misère, misère

Ik ben vandaag naar de stad geweest: een iPod touch die ik tweedehands voor mijn madam gekocht had, deed raar. Opladen, en dan op geen tijd weer leeg: twee dagen op standby en de batterij was zo plat dat ze in eerste instantie zelfs weigerde opnieuw op te laden.

De mannen in de Applewinkel waren niet verrast. Gebeurt wel meer. Gekend probleem. Nieuwe batterij kost u 90 euro meneer.

Afijn. Eerst eens kijken of het nog gebeurt. En als het nog gebeurt, dan, euh, tja. Aankoopfactuur proberen vast te krijgen, zeker?

4 reacties op “Misère, misère”

  1. De enige ipod waarmee ik dat voor had is er eentje van mijn moeder (een shuffle) die met de was is meegegaan. Mijn eigen ipod is een van de 3de generatie: die heb ik al van september 2006 en gebruik ik elke nacht als tinnitusmaskeerdergeluid voor mijn slaapkamer.

    Om u een idee te geven, die staat elke nacht 6-8 uur op. In het begin kon ik dat 3 à 4 nachten na elkaar doen zonder op te laden, nu moet ik hem ieder dag insteken en ik denk dat ik – wil ik in de helft van volgend jaar niet zonder maskeergeluid vallen in’t midden van de nacht – , ik zo eens een stroom adaptor voor de usb kabel gaan kopen.

    Voor de rest gebruik ik dat niet.

Reacties zijn gesloten.