HISTORY IN THE MAKING!!!!

Ik ben net thuis, ik zet mijn NBC aan, en ‘t is eigenlijk wel weird.

Panegyrisch! Orgiastisch!

Ik zal het in alle geval kunnen zeggen, waar ik was toen Obama ingezworen werd: ik kwam terug van een begrafenis, stond voor een gesloten deur zonder sleutels of GSM, ben naar mijn ouders gesjeesd met het openbaar vervoer, een uur onderweg geweest, en toen heeft mijn broer me naar huis gevoerd.

En ha, kijk nu: ik werd er zelf wat emotioneel van.

Trouwens — Yo-Yo Ma, Itzhak Perlman, Anthony McGill en Gabriela Montero in een arrangement van John Williams: net kitsch genoeg voor de occasie, en wat een statement.

Ooooh… aaannndd… he flubbed it!

The occasion got to them, vermoed ik. Dan toch.

7 reacties op “HISTORY IN THE MAKING!!!!”

  1. Inderdaad Beau, het was Roberts die in de fout ging en daardoor Obama op het verkeerde been zette. Mogelijk expres omdat Obama tegen de bevestiging van de benoeming van Roberts had gestemd.
    Vermoedelijk zullen de republikeinen er nog een draai aan proberen te geven en zeggen dat Obama nu niet ‘echt’ de president is, want de eed was fout.

  2. Hm. Hm. Hopelijk betekent het niets alhoewel vandaag alles wat betekende: bij de aankondiging van de president elect werd zijn tweede naam Hussein zorgvuldig verstopt achter H. (ok, zoals de W. van Bush, maar toch, maar toch…)

  3. Obama was al president om 12u01 lokale tijd, ook al had hij de eed toen nog niet uitgesproken.

    En dat Roberts de fout in ging was niet meer dan normaal: hij was benoemd door Bush en dus zit de incompetentie d’r ingebakken.

Reacties zijn gesloten.