13 reacties op “Zonde van de zendtijd 2”

  1. Hoewel goede stukken (politici – Tussaud – Ikea) zich afwisselden met minder goede (Attenborough – nieuwsitems) weet ik het programma best wel te pruimen!

  2. Ik denk dat het ikea-stukje zo grappig was omdat het niet in ikea was maar in Okay. Omdat ikea-klanten waarschijnlijk iets minder schaapachtig zouden gereageerd hebben, en het grappige zat nu eenmaal in het apathische, vond ik.

  3. D eerste aflevering vond ik een bijzonder flauw afkooksel van Alles Kan Beter en Trigger Happy, met tenenkrullende studio-fragmenten. De tweede heb ik nog niet gezien, maar ze zouden toch een hoop vooruitgang geboekt moeten hebben om mij te bekoren.

    Maar goed: ieder zijn meug, hoop doet leven en alles kan beter.

  4. Ik vond de eerste aflevering eerlijk gezegd beter. Het wisselt inderdaad af tussen goeie en minder goeie stukken, en de minder goeie stukken ware deze keer nipt in de meerderheid. De gustibus…

  5. Gisteren heb ik het voor het eerst gezien. Vind het niet slecht, dwz er zitten grappige stukken in. Maar ik erger me vreselijk aan het taaltje van die Henk. Die jongen zegt bv “veur” ipv “voor”. Er is iets mis met de o’s van die kerel. En niet alleen met zijn o’s. Er zijn nog veel letters waaraan gesleuteld kan worden. Waar is de tijd dat je verstaanbaar moest kunnen spreken om iets op tv te doen?

  6. Henk is zowel verstaanbaar als begrijpbaar.

    De tijd dat men een soort artificeel Jan Theys Nedervlaams taaltje moest spreken op televisie is láng voorbij, gelukkig.

    En de tijd dat men enkel Antwerps of Brabants mocht spreken, is ook voorbij aan het gaan, gelukkig.

  7. Hij spreekt misschien wel verstaanbaar, maar alleszins erg onverzorgd. Misschien let je er minder op als jouw dialect hetzelfde is als het zijne.

  8. Nog steeds ze, mijn punten voor biologie zijn op het dagelijks werk met minstens 10% gedaald. Geen idee hoe dat komt, al is er natuurlijk wel een vermoeden.

Reacties zijn gesloten.