Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Coca-Cola Blak

Ik heb maar één vraag.

Cocacola-blak4

Waarom houden ze dat voor ons verborgen in België?

9 reacties

 1. Ze verkopen dat hier toch? In mijn schoonfamilie drinken ze dat veel. 🙂

 2. Wou ik net zeggen, ik heb dat al in de nafstations gezien. Het wordt niet of nauwelijks advertised, dat is waar 🙂

 3. Heb je het al gedronken? Ik vind het niet te drinken…

 4. Zo werkt dat nu eenmaal. BlāK is enkel in FR en enkele Oost-Europese markets verkrijgbaar op dit moment, is ook in US/Canada geweest maar is daar alweer verschwunden. Zie http://is.gd/iP54 . Natuurlijk zul je ’t hier ook wel eens zien opduiken, d’r zijn altijd handelaars die hun voorraad over de grens inslaan en zo. In Hasselt was d’r een klein winkeltje waar heel lang een hele range “exotische” Fanta’s te koop waren, geïmporteerd uit Duitsland en Nederland en zo.

  Coca-Cola lanceert vaak producten op een beperkte markt, en pas daarna groeien die eventueel door naar andere markten, of soms helemaal niet. In Nederland heb je bvb een Fanta Cassis (of enkele jaren geleden toch), het zou me sterk verbazen dat die ooit hier opduikt.

  C-C alleen al heeft een massa variaties die hier niet te verkrijgen zijn: http://is.gd/iP6d . Ik heb toch nog nooit een Vanilla Coke gezien, Cherry Coke is hier al decennia dood & begraven afaik, en cola met limoen ligt hier ook niet in de schappen. Om d’r maar een paar te noemen.

 5. Cherry kun je in Belgie wel vinden hoor, in ‘onze’ Delhaize kun je het steeds vinden. Vroeger ook Vanilla-coke in Belgie (wat ik graag dronk), maar deze is helaas verdwenen. In Duitsland kun je hem nog krijgen, maar het smaakt iets anders.

  En Cola Blak… ja, ik zit er ook al lang op te wachten.

 6. Diet Vanilla Coke. Als ze dat uitbrengen in België of omstreken, leg ik een voorraad aan.

 7. Inderdaad merkwaardig hoe al die “multinationals” Europa nog steeds zeer gefragmenteerd benaderen, in puur nationale markten. Wat een versnippering, wat een verkwisting, maar o wat een goede zaak voor de reclamebureau’s. Geen wonder dat die bureau’s de leuze “think global, act local” zo koesteren en vooral dat tweede zinsdeel.

  Enfin, vanuit Gent is de Auchan in Roncq toch ook niet zo ver? http://lvb.net/item/3079

 8. 1. Make coffee
  2. Pour coffee in mug
  3. Add coca-cola
  4. Enjoy!

  Niet?

 9. in nederland is het presies hetzelfde in nederlan, ik verzamel C’C en hier is het niet te krijgen!!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑