Del.icio.us op 26 februari 2009

  • TuFuse is a Windows command line program that creates extended dynamic range ("exposure blended") and extended depth of field ("focus blended") images. TuFuse uses a technique known as Image Fusion to combine the "best exposed" and/or "best focused" regions of multiple images into a single "fused" composite image.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.