Del.icio.us op 28 februari 2009

  • Paley started making short films in 1998. In 2002 she moved to India with her husband and discovered the Indian epic Ramayana as her marriage was ending. These two seemingly unrelated events come together in Sita Sings the Blues, the feature film that Paley spent five years making on her home computer.
    (tags: movie)
  • Posting this so we have a space to openly mock JLT for his refusal to use the subject line. I have received 1062 messages from him over the last eight years and 93% of them are on the topic of "hey". The remaining few pertain to "huh?" "wtf" and "kitten info".

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.