Nachten

Het vervelendste van zo van die chronische rugpijn te hebben, dat zijn de nachten dat het niet lukt om te slapen wegens pijn die niet met pijnstillers weg te halen is.

Stom hé: een mens zou denken dat iets dat helpt tegen hoofdpijn en tegen oorpijn en tegen pijn op allerlei andere plaatsen, dat dat ook zou helpen voor rugpijn.

Maar nee. ‘t Zijn mijn hersenen die kapot zijn, of zoiets: dat ze pijn voelen zelfs al zou er geen reden toe zijn.

Andere mensen hebben een spookledemaat, ik heb een spookrug. Gelukkig dat het niet altijd even erg is, anders zou ik, euh, ik weet het niet.

En ondertussen, trouwens, blijft dat loszittend stuk metaal mij het leven dag in dag uit misselijk maken: beeld u een draaiende maag van de honger in, maar dan voortdurend, en niet in uw maar maar van boven tot onder uw ruggengraat.

Binnen een paar weken: beslissing over operatie of niet. Bah.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.