Qaddafi zegt dat Belgisch federalisme de oplossing is voor Israël/Palestina

Niet in zoveel woorden (al zegt hij het wél heel mooi), maar daar komt het op neer.

Confederalisme, met garanties voor alle minderheden. Daar moeten ze op termijn naartoe. Een tweestatenoplossing is onhoudbaar:

If the present interdependence and the historical fact of Jewish-Palestinian coexistence guide their leaders, and if they can see beyond the horizon of the recent violence and thirst for revenge toward a long-term solution, then these two peoples will come to realize, I hope sooner rather than later, that living under one roof is the only option for a lasting peace.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.