Veel geld uitgeven

Bennet

Huhu.

3 Comments

  • De cartoon wil de stimulus bill duidelijk vergoelijken en de rechtse kritiek erop neutraliseren, maar ik denk dat de vergelijking niet opgaat en dat de stimulus bill duurder is dan de oorlog in Irak.

    Het blijft indrukwekkend, een tekort van meer dan 10% van het BNP van de USA. Ik ben geen Obama fan, maar ik begrijp hem en ik denk dat hij weinig keuze heeft. Maar echt revolutionair veranderend is het natuurlijk niet. Het maakt van hem niet meer dan een mega Wilfried Martens (zij het dan één die er beter uitziet en beter kan speechen).

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.