Voorbereidselen

Het volledige werk van mijnheer Gainsbourg op de iPod gezet, samen met Mad Men, Anthony Bourdain en Volume 4 van de 8 van Oorlog en Vrede.

Morgen een halve dag studeren en een halve dag expert review, en dan nog een statusvergadering. Overmorgen een interne brainstormworkshop in de voormiddag, en ontwerpwerk in de namiddag.

Oh, en tussendoor, vrjdagnamiddag, misschien wel de belangrijkste vergadering in het leven van onze kinderen tot nog toe.

Ik kijk er niet naar uit, maar ik kijk er wel naar uit. Uweetwel, zo van knopen en doorhakken en zo. Meer nieuws, als er meer nieuws te geven is, ten laatste eind volgende week.

Oh, en ook: morgen bellen naar de neurochirurg. Pijn in mijn rug komt en gaat (meer komen dan gaan, ah ha ha), maar ik houd het knersen en knirpen van de loszittende stukken metaal niet meer uit.

378 van 392 Gainsbourg-tracks gecopieerd… 386… 392.

Naar bed.

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.